Ryhmaliikunta.fi
Ryhmäliikunta ja urheilu


Liikuntakeskukset

maaliskuu 28, 2013

Uusi Cross Training Center avaa ovensa Helsinkiin

Lisää artikkeleita tekijältä »
Kirjoittanut: Yllapito
Avainsanat: , , , , , ,

Pääkaupunkiseudun liikkujilla on nyt syytä juhlaan, kun CompactFit Cross Training Center avaa ovensa Helsinkiin toukokuussa. Uusi keskus tarjoaa koulutuksia, yksilövalmennusta ja ryhmävalmennusta. Ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa pääsee nauttimaan Cross training- ja kahvakuulatunneista, kehonpainoharjoittelusta ja painonnosto-tunneista.

Kurssit starttaavat toukokuussa 2013 ja ryhmiin voi jo tällä hetkellä ilmoittautua mukaan. Ryhmät tulevat olemaan pieniä, jotta ohjaajat voivat panostaa erityisen paljon henkilökohtaiseen opetukseen ja samalla taata asiakkaalle turvallisen ja tehokkaan harjoituksen.

Viimeisen kymmen vuoden aikana CompactFit on kouluttanut satoja tai jopa tuhansia alan ammattilaisia. Nyt pääset nauttimaan samasta ammattitaidosta ryhmävalmennuksessa. Tarkoitus ei ole ainoastaa tarjota tunteja, joissa hiki lentää, vaan harjoittelussa halutaan panostaa harjoittelijoiden fyysisten ominaisuuksien todelliseen kehittämiseen.

Tärkeää on myös se, että harjoittelijoiden lähtötasolla ei ole merkitystä, sillä oikeanlaisilla liikeprogressioilla jokainen löytää oman tasonsa. Tämä takaa myös harjoitusten turvallisuuden.

CompactFit kouluttajan Jukka Rajala demonstroi kehonpainolla harjoittelua

Tiloissa tullaan lisäksi tarjoamaan henkilöstöliikuntaa yrityksille. Esimerkiksi urheilujoukkueilla on mahdollisuus käyttää CompactFit:in tiloja omiin harjoituksiin, tiloihin mahtuu nimittäin vaikka kokonainen jääkiekkojoukkue harjoittelemaan kerralla.

Tiloihin tulee myös pieni myymälä, josta voi noutaa kahvakuulat ja muut harjoitusvälineet harjoituksiin.

Lisätiedot ja kursseille ilmoittautumiset: CompactFit Cross Training Center

CompactFit:in Facebook-ryhmän sivustolta pääset seuraamaan tuoreimmat tiedotteet toiminnasta.Tietoa kirjoittajasta

Yllapito

0 Kommentteja


Kirjoita ensimmäinen kommentti!


Sinun täytyy olla sisäänkirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.