Ryhmaliikunta.fi
Ryhmäliikunta ja urheilu


Haastattelut

joulukuu 11, 2015

MyNextRun-ryhmälenkki 13.12. klo 14

Lisää artikkeleita tekijältä »
Kirjoittanut: Mikko Sergejeff
Avainsanat: , ,

Monet tutkimukset osoittavat, että ryhmässä liikkumisella on etunsa yksinään liikkumiseen. Ryhmäliikunta motivoi ja saa ihmiset toteuttamaan itselleen asetettuja tavoitteita. Sama ilmiö toistuu myös juoksemisessa.

Kotimainen MyNextRun-sivusto on edelläkävijä yhteisöllisen juoksemisen maailmassa. Sivuston päätuote on juoksukalenteri, jonka kautta käyttäjät voivat ilmoittautua useisiin erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. MyNextRunin toimitusjohtajan Emma Huovinen kertoi Ryhmäliikunnalle sivuston muista palveluista.

-Vaikka MyNextRunin päätuote onkin juoksukalenteri, niin sivustomme tarjoaa myös arvokasta tietoa juoksemisesta. Ajankohtaisten artikkelien lisäksi henkilökohtaisen otteen juoksemiseen antaa sivustolla löytyvät juoksuaiheiset blogit.

Helpoin tapa tutustua MyNextRun-yhteisöön on osallistua ensimmäiseen ryhmälenkkiin 13.12. Helsingissä. Ryhmälenkki on suunnattu kaikille juoksijoille kuntopohjasta riippumatta, sillä se toteutetaan kolmessa tasoryhmässä. Mukaan siis mahdut, vaikka edellisestä lenkistäsi olisikin vierähtänyt hetkinen.

-Tulevaisuudessa tarkoitus on alkaa järjestää yhteislenkkejä noin kerran kuussa ja niitä tulee vetämään myös juoksuvalmentajat. Myös yhteisten juoksutreenien sisällöt tulevat monipuolistumaan. Tulevaisuudessa tarjoamme treenejä aina mäkivedoista intervalliharjoituksiin, Huovinen toteaa.

Mikäli yhteisöllinen juokseminen kiinnostaa, niin kipinkapin ilmoittautumaan MyNextRunin juoksukalenteriin. Tapahtuma alkaa klo 14.00 Finlandiatalon parkkipaikalta.

 Tietoa kirjoittajasta

Mikko Sergejeff

0 Kommentteja


Kirjoita ensimmäinen kommentti!


Sinun täytyy olla sisäänkirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.